Spread the love

Dacă tocmai ați cumpărat un nou Huawei P20 Pro sau P20 bine ațifăcut pentru ca este unul din telefoanele de top din seria 2018.

Ambele dispozitive rulează sistemul de operare Google Oreo Android, sistemul de operare EMUI 8.1 al companiei chinezești – Emotion User Interface.

Dacă nu știți unde sunt ascunse unele dintre caracteristicile speciale ale EMUI, este posibil să nu obțineți cele mai bune rezultate din P20 sau P20 Pro. Care este locul în care această caracteristică vine pentru a vă ajuta în ghidare dacă vă străduiți să găsiți setările dorite.

Huawei P20 sfaturi de ecran de start

Obțineți o afișare permanentă: aceasta este puțin ascunsă și dezactivată în mod prestabilit. Glisați în jos din partea de sus a ecranului de pornire> atingeți pictograma pentru setările pentru pictogramă> selectați Securitate și confidențialitate> Blocare ecran și parole> Afișați întotdeauna informații. Opțiunile sunt rare, dar este posibil să se afișeze ora, data și durata de viață a bateriei pe ecranul OLED negru. Un cronometru poate fi setat pentru a dezactiva acest lucru la anumite momente ale zilei.

Comenzi rapide de lansare rapidă: Din ecranul de blocare este posibil să treceți rapid spre comenzi de lansare pentru cinci aplicații: Recorder cu acces rapid, Lanternă, Calculator, Cronometru, cod QR.

Schimbați sau aplicați tapetul sau partajați o copertă:Coperțile sunt imagini de fond care se rotesc în mod esențial, pe care Huawei le trage de la galerii – sau puteți selecta propriile imagini. Acoperă actualizarea automată pentru a coincide cu actualizările software-ului EMUI.

Cum se lansează rapid aparatul de fotografiat: pe baza stocului Android, o glisare din colțul din dreapta jos al ecranului de blocare va încărca aplicația Cameră. Nu aveți nevoie de un cod PIN, de amprente digitale sau de alte date de întârziere pentru a face acest lucru.

Faceți o fotografie rapidă . O apăsare de două ori a butonului de reducere a volumului va fi noul dvs. cel mai bun prieten, deoarece acesta lansează aplicația Cameră și face imediat o fotografie. Nu există timp pentru a crea o fotografie sau ceva de genul acesta – este vorba despre “deschideți, închideți și salvați” înainte de a ști.

Huawei P20 sfaturi de securitate

Setați codul PIN / model / parolă: glisați în jos din partea de sus a ecranului de pornire> atingeți pictograma pentru setări cog.> Selectați Securitate și confidențialitate> Selectați blocarea ecranului și parolele. Aici puteți activa sau elimina metodele de blocare.

ID-ul amprentei: În plus față de un model, PIN, parolă sau Face Unlock (mai jos), puteți înregistra mai multe amprente pentru a vă conecta la telefon. Folosind scannerul poziționat frontal al P20 sau P20 Pro, este extrem de rapid să vă conectați sau să efectuați alte activități.

Este posibil să adăugați până la cinci amprente individuale: glisați în jos din partea de sus a ecranului de pornire> atingeți pictograma pentru setările pentru cogniție> selectați Securitate și confidențialitate> ID-ul amprentei (care va cere un deblocare PIN / model, dacă este cazul).

Blocați aplicațiile cu amprentă ID: Odată ce telefonul este deblocat, este posibil să adăugați un nivel secundar de securitate, care necesită o amprentă digitală pentru a debloca o anumită aplicație. Glisați în jos din partea de sus a ecranului de pornire> atingeți pictograma pentru setările pentru cogniție> selectați Securitate și confidențialitate> ID-ul amprentei. Aici, activați Access Lock Lock, apoi reveniți la un ecran la Securitate și confidențialitate> Blocare aplicații. Aplicațiile individuale pot fi asociate cu deblocarea amprentelor specifice, cum ar fi Galerie, Facebook, WhatsApp și alte aplicații sensibile.

Face Deblocare: Este 2018, astfel încât deblocarea unui telefon cu fața ta este noua moda. Apple a fost primul, așa că Huawei a implementat acelasi lucru – deși Face Unlock nu este aproape la fel de realizat ca FaceID-ul Apple. Pentru a vă înregistra: glisați în jos din partea de sus a ecranului de pornire> atingeți pictograma pentru setări pentru pictograme> Securitate și confidențialitate> Deblocare față. Urmați procesul și veți optimiza în mai puțin de un minut.

Înregistrarea ecranului Huawei P20

O altă caracteristică Huawei este abilitatea de a înregistra înregistrările P20 sau P20 Pro – care ar putea fi de folos dacă ați dori să faceți un videoclip cum să faceți acest lucru cu un prieten.

Tagged

1 thought on “Cele mai bune sfaturi și trucuri Huawei P20 Pro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *