Top 10 aplicații periculoase pentru iOS și Android

Gadget
Spread the love

Acest lucru este menționat în raportul Appthority

Aptitudinea compilată o listă cu primele 100 de aplicații (50 iOS și 50 Android) bazat pe milioane de scanări de dispozitive și aplicații din companie.
Scorurile lor de risc pentru amenințări mobile.Amenințările mobile sunt marcate pe o scară de la 0-10, cu zero reprezentând informațional sau cu risc scăzut și 10 reprezentând cel mai ridicat nivel de risc.

Aplicațiile au primit un nivel de risc de la 1 la 10. Cel mai slab loc pentru aplicațiile Android a fost vulnerabilitatea, vulnerabilitatea iOS și cel mai des scurgerea datelor cel mai des.
Majoritatea aplicațiilor de pe lista neagră marcate în intervalul de scurgeri de date ca în raportul trimestrului precedent.
Pentru Android și iOS, aplicațiile marcate pentru scurgere dedate pentru trimiterea agendei de adrese și mesaje SMS și pentru vulnerabilități pentru că au fost dezactivate implicit criptarile HTTPS. Dar, de asemenea, pentru iOS,
aplicațiile marcate în intervalul de scurgere a datelor pentru trimiterea numelui dispozitivului, în interval de vulnerabilitate pentru utilizarea JSPatch pentru patch-uri fierbinți (care nu mai sunt permise în aplicații de pe App Store) și în intervalul suspecte pentru accesarea locației.

Cele mai periculoase aplicații pentru Android sunt WhatsApp Messenger, Facebook Messenger, Telegram, Slacker Radio, Shazam, TripAdvisor, mytaxi. Pentru iOS, această evaluare este după cum urmează: WhatsApp Messenger, Facebook Messenger, Waze, PayPal, WeChat, Telegram, eBay, The Weather Channel, Speedtest de Ookla.

Experții au numit, de asemenea, cele mai populare printre aplicațiile interzise.

Android: Facebook Messenger, Wickr Me, WhatsApp Messenger, Signal, Facebook, Instagram

iOS: Facebook Messenger, WhatsApp Messenger, Tinder, Facebook, QQ, WeChat.

Tagged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *