Telefoanele Android cu o vulnerabilitate periculoasă

Gadget
Spread the love

Telefoane Android vulnerabile

Cercetătorii de la compania Kryptowire au diagnosticat smartphone-uri populare pe Android și au găsit aproximativ 38 de vulnerabilități în programe, informații  care sunt conținute în firmware-ul producătorului.
Asus
Esențial
LG
Nokia
Sony
ZTE

Intrând în Asus Zen Fone 3 Max ,hackerii pot folosi aplicația anterioară pentru a accesa datele de sistem și parolele Wi-Fi.

În telefonul mobil Esențial, un program rău intenționat permite unui atacator să utilizeze aplicația pentru a șterge toate datele utilizatorului.

LG G6 are, de asemenea, probleme cu vulnerabilitatea, de exemplu, utilizatorul poate bloca și forța resetarea în modul de recuperare.

Nokia 6 și Sony Xperia L1 au probleme care permit hackerilor să facă capturi de ecran fără cunoștința proprietarului.

ZTE ZMAX Pro permite hackerilor să intercepteze mesaje text și chiar să le editeze sau să le trimită.

Asigurați-vă că ați instalat cele mai recente actualizări

Cercetătorii au notificat toți producătorii, precum și Google. Producătorii Android, inclusiv Asus, Esențial și LG, au lansat firmware pentru a remedia eroarea, fie o vor face în viitorul apropiat. Între timp, Google a explicat că aceste probleme nu sunt legate de securitatea Android.
Dacă aveți unul dintre telefoanele menționate mai sus, asigurați-vă că ați instalat cele mai recente actualizări și dacă vă faceți griji cu privire la datele dvs., contactați producătorul pentru mai multe informații.

Tagged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *