Google a introdus sistemul de operare Android 9.0 Pie

Gadget
Spread the love

Google a prezentat oficial versiunea sistemului de operare Android 9.0 Pie pentru smartphone-urile bugetare (ediția Go). Acest sistem de operare este potrivit pentru dispozitive necostisitoare care au un giga de memorie.

În plus, acest sistem de operare va primi aplicații speciale GO, create pentru smartphone-uri low-cost.

Programele cheie vor fi, de asemenea, actualizate. De exemplu, va fi posibilă citirea cu voce tare a paginilor web cu evidențierea fiecărui cuvânt lizibil.

Efectuează multe îmbunătățiri , inclusiv performanțe îmbunătățite ale bateriei, o caracteristică Digital Wellbeing pentru a descuraja utilizarea telefonului prea mult și câteva modificări grafice ale interfeței.

Dacă aveți oricare dintre următoarele telefoane, actualizarea va fi deja disponibilă pentru dvs.:

Google Pixel
Google Pixel XL
Google Pixel 2
Google Pixel 2 XL
Și dacă dețineți un telefon Android One construit după octombrie 2017, veți primi și actualizarea – mai târziu, în această toamnă.

Luminozitatea automată a Androidului are, de asemenea, un upgrade în Pie 9.0. Acum, telefonul dvs. va învăța nivelul de luminozitate pe care îl preferați în anumite aplicații și medii și îl ajustează automat. Puteți să-l pregătiți prin deschiderea panoului Setări rapide (trageți de două ori bara de notificare) și reglați luminozitatea după cum este necesar.

Multe dintre actualizările de securitate ale Android Pie sunt incluse și nu sunt deosebit de interesante.

În al doilea rând, un nou mod de blocare fortifică telefonul în situații de urgență. După ce activați opțiunea Setări> Securitate și locație> Preferințe ecran blocare> Afișare opțiune blocare , puteți selecta Blocare.

Android are o mulțime de caracteristici de accesibilitate , dar acestea nu sunt întotdeauna ușor accesibile. Un nou meniu din Android Pie simplifică accesarea funcțiilor comune pentru utilizatorii care au nevoie de asistență.

Tagged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *