Google lansează un nou design Chrome

Gadget
Spread the love

Google Chrome își va schimba în curând designul

Unul dintre cele mai populare browsere din lume, Google Chrome își va schimba în curând designul. O versiune actualizată a browserului ar trebui să apară în timpul prezentării pe 4 septembrie.

Google se pregătește să lanseze o nouă actualizare Chrome Material Design pentru luna viitoare. Chrome va avea un design nou în toate sistemele de operare, dezvăluie Google în cele mai recente note de lansare a întreprinderii Chrome .

Chrome versiunea mobilă

Noul design al desktop-ului Chrome va include un aspect mai rotunjit și mai alb, dar versiunea mobilă a Chrome a fost redesenată în mare parte pe iOS. Google deplasează comenzile de navigare în partea de jos a ecranului, făcând mult mai ușor de utilizat cu o singură mână sau cu un afișaj înalt. Puteți să activați deja unele dintre modificările din versiunea curentă de presă Chrome 68 atât pentru desktop, cât și pentru mobil.

Chrome 69 va include, de asemenea , suport pentru notificări Windows 10 , navigare cu gesturi touchpad pe Windows 10 și îmbunătățiri generale de completare automată.

Tagged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *