Ce inovații tehnologice așteptăm în 2019

Gadget
Spread the love

Internet de mare viteză, telefoane flexibile, rețele wireless – ne bazăm din ce în ce mai mult pe tehnologii care evoluează rapid. 2019 va fi bogat în descoperiri digitale. Ce noutăți au pregătit dezvoltatorii pentru noi și cum se va schimba lumea până în 2020?

5g

În ceea ce privește dezvoltarea rețelelor de 5G se vorbește de mult timp, dar în 2019 se va începe testarea globală la nivel mondial. Se preconizează că, până la sfârșitul anului, 25 de operatori vor putea să utilizeze această tehnologie, iar aproximativ un milion de smartphone-uri care suportă conexiuni de 5G vor fi vândute în întreaga lume. Ecrane flexibile În anul următor, Samsung, LG, Huawei și Motorola intenționează să lanseze smartphone-uri cu un ecran flexibil pe piață.Sistemul de comunicații celulare mobile 5G oferă un nivel de performanță mult mai ridicat decât generațiile anterioare ale sistemelor de comunicații mobile.
Multe dintre tehnologiile care vor fi folosite pentru 5G vor începe să apară în sistemele folosite pentru 4G și apoi, pe măsură ce noul sistem celular de 5G începe să se formuleze într-o manieră mai concretă, ele vor fi încorporate în noul sistem celular de 5G.

În octombrie anul trecut, prima tehnologie de ecran flexibil a fost patentată în Fremont, California. Un smartphone cu acest ecran a fost produs în cantități limitate și a fost destinat exclusiv dezvoltatorilor. Costul său a fost de 1300 de dolari.

Nintendo


În vara anului 2019, Nintendo intenționează să lanseze o nouă versiune a consolei Switch. Potrivit companiei, va avea un display îmbunătățit, un software actualizat și un procesor mai rapid. În ceea ce privește Play Station și XBox, atunci vom vedea veștile lor nu mai devreme de 2020.

 Televizoare 8k

Progresele înregistrate în producția de televizoare nu se opresc. Nu toată lumea a avut timp să se bucure de imaginea super-clar 4K, iar producătorii l-au îmbunătățit deja de doua ori. În august anul trecut, Samsung a anunțat primul său televizor UHD 8K Q900 QLED Smart 8K cu diagonala de 8 inch. Pretul acestuia a fost de 14,999 USD.

Îmbunătățirile în ceea ce privește calitatea ecranului au făcut, de asemenea, o mare diferență – OLED oferă nivele de culoare neagră și un contrast incredibil, iar dacă vă puteți permite modele de vârf mai mari, acestea pot fi, de asemenea, incredibil de subțiri. Televizoarele LED moderne sunt mult mai luminoase decât au fost acum câțiva ani și au o problemă mai mică cu mișcarea rapidă și vizualizarea în unghi. Și, bineînțeles, este mult mai mult conținut HDR de 4K disponibil astăzi, comparativ cu doar câțiva ani în urmă. Poate cel mai bine, un nou televizor 4K nu te va costa mult astăzi. Este vorba despre toate aceste aspecte, că am recomandat să facem upgrade la un televizor de 4K în acest an – nu mai este vorba doar de boldul de pixeli de peste 1080p.

Tagged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *