Schimbați modul obișnuit de a vă simți în viața voastră

Stiinta
Spread the love

Alegerea este libertate

Alegerea – aveți libertate și toată lumea are de ales, de aceea toată lumea este liberă, doar ca mulți nu știu acest lucru, dând libertate altor calități și nu fac alegerea ca atare. Dar, pentru a face o alegere, este necesar să o găsim și, pentru a fi chiar mai precisă, trebuie să fie realizată, deoarece alegerea doarme în multe persoane , este suprimată în ele, ca urmare a lipsei acestei alegeri din copilărie.

Este imposibil să privezi complet o persoană de a  alegere, nimeni nu poate fi privat când vine vorba de o alegere, oricare ar fi aceea . Astfel, majoritatea dintre noi, în ciuda suprimării diferitelor noastre calități încă din copilărie, în ciuda faptului că ne-au lipsit de la alegere și le-am înlocuit cu o alegere falsă, nerealistă, ne dăm seama din când în când și alegem de fapt.

Dacă decideți să faceți o alegere conștientă

Nu este ușor să devii o persoană conștientă, dar alegerea este mult mai ușoară, trebuie doar să înțelegi ce înseamnă și nu alege din ceea ce ți-a fost ales deja. Ce este bine și ce nu este, ce este bun și ce este rău, care dintre noi nu a trecut prin spălarea creierului cu toate aceste norme etice de comportament, toate aceste pulberi morale și sociale, care privează complet o persoană de alegere.

Cum ar fi viața dacă oamenii ar avea cu adevărat o alegere și ar dori să o facă cât mai des posibil, fără a acționa asupra algoritmilor pregătiți, pentru că ar face viața fiecăruia dintre noi mai vie.
Ce te face să crezi că ceea ce faci este destinul tău sau de unde ai aflat că nu mai poți face altceva? Da, nu ați luat-o pentru nimic, ți-au dat-o sub forma răspunsurilor gata făcute și le-ai primit cu bucurie. Amintiți-vă de șarpele care a oferit Evei  fructul interzis, bine, astfel încât moralul acestei povestiri este mult mai profund și aceasta este o chestiune de alegere.

Alegerea dvs. este un produs al acțiunilor dvs., un produs al inițiativei dvs., nu puteți să o furnizați, dacă vi se cere să faceți o alegere, aceasta este deja făcută pentru dvs. Bineînțeles, însăși chemarea de a face acest lucru nu înseamnă acest lucru, ci un apel către o persoană cu scopul de a-l îndemna să facă o alegere,  cu dorința ascunsă de a o impune.

Cereți sfaturi

Dacă cereți sfatul, cereți o alegere pentru dumneavoastră, poate că nu este neapărat rău, oamenii pot și vă pot da sfaturi utile, dar ați pierdut deja o parte din alegere în schimbul cunoștințelor pe care vi le-au dat.
Astfel, din copilărie, copiii sunt privați de alegere, nimic nu le este explicat, cel mai adesea spunându-le că albul este alb și negrul este negru și de aceea nimeni nu vă va explica.

Numai ca  o persoană nu știe să-și pună întrebări, nu se uită, folosește și gata , chiar dacă este pregătită, pregătită de el, valoarea acestei pregătiri este încă mai scăzută decât dacă te-ai uitat la fiecare nouă situație din viața ta într-un mod nou și vei căuta un răspuns nou, făcând această alegere foarte bună. Nu vorbesc despre gândirea stereotipului, este de la sine înțeles, vorbesc despre natura umană, care este predispusă la utilizarea stereotipurilor, adică vorbesc despre stabilirea gamei de percepții, pe care majoritatea dintre noi ni le-am limitat.

Eu nu sunt iluminat, nu sunt un Buddha, sunt de asemenea limitat și lipsit de plinătatea alegerii, dar îmi dau seama de asta, că nu sunt liber până la sfârșit și înțeleg. Înțelegeți , cu asta ar trebui să vă începeți calea spre adevărata libertate și să nu acționați mecanic pentru a-i  mulțumi pe alții, decât pe voi înșivă. Este necesar să trăiți așa cum vreți, arătându-le  altora încrederea în propriul lor drept. Apoi vor dori să vă imite, să vă respecte standardele, să vă respecte credințele și, în general, să considere că stilul tău de viață este corect.

Și se pare că trebuie să trăim așa, cumva a fost conceput de către altcineva, nu  de noi. Și de ce, pe pământ, altcineva ar dicta regulile noastre pentru noi, de ce pe pământ altcineva ar înțelege viețile noastre mai mult decât noi? Desigur, trebuie să învățăm ceva de la alți oameni, dar nu totul. Și dacă majoritatea crede acest lucru și sunteți diferit, atunci nu trebuie să vă gândiți deloc la această majoritate. Deoarece majoritatea nu poate fi doar greșită, ea poate fi înșelată în mod deliberat. 

Opinii obiective

În societatea noastră, vă spun, dragi cititori, în general nu există opinii obiective, un punct de vedere obiectiv asupra unui lucru, un adevăr obiectiv, totul este relativ. În spatele tuturor credințelor este cineva. Și, în unele cazuri, firele din mâinile păpușarilor sunt vizibile cu ochiul liber și ușor de înțeles de cunoașterea specială a minții și obiectivele lor sunt atât de evidente încât numai un ignorant complet poate să le treacă cu vederea.

Dar problema este că, dacă cineva observă toate aceste fire, toate aceste jocuri cu mintea lui, el nu are nici o idee ce să facă cu asta, deoarece în baza sa de date nu există nici un răspuns la o astfel de întrebare, și întrebarea însăși nu poate chiar să existe.  Ei bine, la fel cum este dăunător omului să se întrebe despre infinitatea universului, pentru că nu este capabil să înțeleagă acest lucru cu mintea lui limitată, infinit în sine, este de asemenea dăunător pentru el să întrebe ceva ce depășește percepția sa.

Nu există o alegere limitată, cu atât mai puțin situațiile în care această alegere este absentă. Dar un om este legat de aceste cadre. Dacă credeți că, dacă încercați să înțelegeți, să găsiți o alegere și să vă dați seama că nu veți avea nevoie de un șef sau de altcineva, inclusiv de mine, toate articolele mele și semnificația lor nu vor mai fi utile pentru dvs. La urma urmei, tot ce scriu aici, știi deja, dar acest sentiment doarme în  tine  .


Dar mă străduiesc să-mi extind alegerea,  mă străduiesc să devin mai conștient și, prin urmare, să câștig mai multă libertate. De ce nu mă urmărești, poate nu există porunci și alte prostii impuse de alți oameni, nu trebuie să le respecți, trebuie doar să înțelegi și să alegi în totul. Într-o oarecare măsură, aceasta este și calea spre putere, pentru că ei nu spun majorității, dar preferă să trăiască într-un mod limitat, dar mai sigur, așa cum le pare lumea.

Extinderea alegerilor

O alegere adevărată, nici o democrație nu vă va da, nimeni nu vă va da deloc, este în voi, factorii externi ne ajută doar să ajungem la ea. Dar cel mai interesant, chiar magic, dacă vrei, este adevărul, chiar ordinea lucrurilor pe care se bazează întreaga lume, întregul univers, pe care cu toții îl cunoaștem. Desigur, de la elementele de bază, ne putem desena propriul adevăr, aceasta este unicitatea noastră.

O recomandare practică pentru dvs., dragi prieteni, este să încercați să schimbați modul obișnuit de a vă simți în viața voastră, să vă schimbați atitudinea față de ceea ce ați etichetat. Nu trebuie să alegeți, în lumea exterioară, să nu vă grăbiți să vă manifestați cunoștințele, astfel încât aceasta nu duce la nimic bun, am fost de mai multe ori un martor al acestui lucru.

Oamenii încep de multe ori să se grăbească de la o extremă la alta, dar tu să nu faci acest lucru, să acționezi treptat, să lași alegerea să apară mai întâi în tine, în capul tău. Gândește-te la fiecare situație din viața ta, gândește-te la ea, să înțelegi mai bine. Aveți câteva puncte de vedere asupra fiecărei întrebări, răspunsul la care ați avut întotdeauna numai unul. Poate că a fost adevărat, nu este exclus și nu trebuie să îl schimbați, altfel va exclude chiar posibilitatea de a alege, veți crede că trebuie să faceți altfel.

Concluzie

Înțelegeți ce înseamnă să vă treziți alegerea? O voce înăuntrul vostru vă va da mai multe întrebări care vor fi răspunsurile voastre, iar aceste răspunsuri vă vor oferi o alegere, vă vor da libertate, vă vor ajuta să deveniți conștienți. Și în cele din urmă vă vor conduce spre fericire și fericire absolută, pentru că pentru aceasta ați intrat în această lume și tot ce este în ea, bun și rău, bine și rău, lumină și întuneric, bucurie și tristețe, plăcere și suferință .

Toate acestea ne sunt date pentru ca noi să facem o alegere care ne-a lipsit și de aceea  nu putem sa simțim plinătatea vieții, simțim disconfort, nevoia să ne încurajăm ,să căutăm, să ne străduim și să ne dorim. Și ce altfel ar fi sensul vieții în această lume, gândiți-vă dragi cititorii, pentru că o mulțime de ceea ce nu ne place îi dă viață înțeles, și ne obligă să facem alegeri, să luăm decizii. Realizând acest lucru, nemulțumirea este pur și simplu nu exista !

Tagged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *